Valentino Khan fuldender vild remix-pakke af “One Kiss”

I har nok hørt originalen en del gangen allerede, men har I også hørt de remixes af 'One Kiss', som bl.a. ZHU, Oliver Heldens og senest Valentino Khan er kommet med?

1126
Visninger

Calvin Harris’ track ‘One Kiss’ med Dua Lipa på vokal har dette forår ikke været til at undgå. Originalen har den nye Calvin Harris vibe over sig, som han fik skabt over sine seneste udgivelser i 2017, på albummet: Funk Wav Bounces Vol. 1. Et album som bl.a. har ‘Feels’ og ‘Slide’ på tracklisten.

Når et track opnår stor popularitet og har en catchty vokal, opstår der ofte en masse remixes – specielt fra de tungere drenge i branchen. Med ‘One Kiss’ er det ingen undtagelse. Tracket har fået meget forskellige fortolkninger, som gør nummeret levende igen på hver deres måde.

Med remixes fra kunstnere som R3HAB, ZHU, Oliver Heldens og Valentino Khan, hvor sidstnævnte i dag har udgivet sit remix, består remixpakken af alt fra big room, bass house, og en mere deep house-betonet version.

Så hvis I synes ‘One Kiss’ var et godt nummer i forvejen, så tag en lytter til et af disse remixes! Måske en af disse, kunne blive tracket for sommeren?

Calvin Harris – One Kiss (with Dua Lipa) (Valentino Khan Remix)

Calvin Harris – One Kiss (with Dua Lipa) (ZHU Remix)

Calvin Harris – One Kiss (with Dua Lipa) (R3HAB Remix)

Calvin Harris – One Kiss (with Dua Lipa) (Oliver Heldens Remix) 

Calvin Harris – One Kiss (with Dua Lipa) (Jauz Remix) 

 

Skrevet af: Jonas Fischer Jonge