Deadmau5 teaser nyt collab med Rob Swire

Deadmau5 og Rob Swire skal skynde sig at få det her track gjort færdigt!

1474
Visninger

Vi er formentlig mange der har ventet på, at Rob Swire fra Knife Party og Pendulum igen gik i studiet med Deadmau5 ovenpå det legendariske track “Ghosts ‘N’ Stuff.

Nu er det så sket. I en stream på Twitch teasede Joel Zimmerman – altså Deadmau5 – en kort bid med Rob Swires vokal på et nummer, der har arbejdstitlen “Monophobia”. Spørgsmålet er så bare, hvor længe vi må vente på det endelige resultat.

At dømme ud fra den korte bid, kan vi dog godt sætte forventningerne højt. Rob Swire og Deadmau5 kan ikke andet end at lyde godt sammen.

Deadmau5 lukker Bøgescenen fredag på årets Smukfest, og hvis vi er heldige, kan vi måske allerede høre det færdige værk til den tid. Uanset hvor længe vi må vente, så kan vi lidt skråsikkert allerede nu sige, at det med de to giganter i samme studie formentlig bliver en nymoderne klassiker indenfor elektronisk musik nærmest i samme sekund “Monophobia” bliver sluppet løs.

 

Her får I lige “Ghosts ‘N’ Stuff – bare i tilfælde af, at I har glemt en af de store elektroniske klassikere.