Steve Angello bekræfter SHM-comeback i 2019: “Selvfølgelig sker det”

I sidste uge sagde Axwell, at Swedish House Mafia er tilbage i 2019, og nu har Steve Angello også bekræftet trioens comeback!

949
Visninger

2019 bliver et stort år!

Det bliver nemlig året, hvor Swedish House Mafia genforenes, det kan der ikke længere være tvivl om, også selvom der ikke er kommet en officiel pressemeddelelse endnu.

I sidste uge teasede Axwell under et show i Brooklyn, at trioen igen skulle på tour igen i 2019. Axwell er en kæmpe drillepind og timingen til at bekræfte deres comeback, var lidt underlig. Derfor var alle ikke lige overbeviste over, hvorvidt om svenskeren tog røven på os alle – det gjorde han ikke!

For SHM’s sidste medlem, Steve Angello, som i 2013 havde brug for at gå sin egen vej, har i et interview med den svenske avis “Sydsvenskan” bekræftet, at drengene er tilbage sammen i 2019.

“Det kommer til at ske, selvfølgelig”, sagde Angello til avisen, da journalisten spurgte ind til, hvorvidt trioen gjorde comeback i 2019, og sagde endvidere:
“Alle detaljer er ikke på plads, men i 2019 er vi tilbage!”

Steve Angello er ikke typen, som ville bekræfte deres comeback, hvis ikke det var 100% sikkert. Derfor tør vi godt sige at: Swedish House Mafia er tilbage i 2019!

Gense deres show fra Ultra her: