Distortion 2018: Scener, du skal tjekke ud

Distortion-ugen er over os, og de kommende dage forvandles byen til et sandt fest-mekka! Her er vores bud på nogle af de fedeste scener.

4202
Visninger

Distortion vender København på den anden ende og i en uge som denne, er der ikke mange andre storbyer rundt omkring i verden, man hellere ville være i.

Scenerne er så småt ved at være sat op, inden musikken starter i eftermiddag på Nørrebro. Det er svært, at have en decideret plan over kunstnere man skal opleve til gadefestivalen, grundet mængden af mennesker som fylder gaderne, men vi har kigget lidt på forskellige line-ups og her er, hvad vi synes i skal se, hvis i skal have lidt og gå efter!

Onsdag:

Hive-scenen:

I dag er det svært, at komme udenom scenen som er hostet af Rekom-slænget, som bl.a. tæller Hive, Dorsia og Butchers. De pryder sig af et yderst solidt line-up, med flere spændende artister.

Her kommer bl.a. TooManyLeftHands, Nause og Rebecca & Fiona på scenen, især sidstnævnte er et spændende navn.

Den kvindelige svenske duo, har et par sindssygt fede vokaler og har tidligere arbejdet sammen med eks. Kaskade.

Desuden, så fortjener Frederik Windfeld, der sammen med den vanvittigt dygtige saxofonist, Peter Beim, fortjener at blive nævnt. De to, går på scenen fra 16 til 16.50, og hvad passer bedre en saxofon til dette ekstremt gode sommervejr?

Polite-scenen:

Et andet stærkt line-up i dag, kan findes på Polite-scenen. Her kommer der flere rutinerede herrer forbi, bl.a. Kongsted, Hedegaard og den spændende upcoming duo, New Northern.

Kongsted har jeg efterhånden oplevet en del gange til Distortion, og han blæser folk bagover, hver gang. Han har flere gange overrasket mig til gadefestivalen, med masser af ny fed musik fra den internationale musikscene, som jeg er sikker på også vil falde i jeres smag.

Duoen, New Northern, kommer også forbi scenen, og de har faktisk overrasket mig med flere fede releases i den seneste tid, bl.a. tracket “Get Down” som er perfekt egnet til Distortion:

Torsdag:

Fantastic x Halmtorvet-scenen:

Den her scene, får uden tvivl min varmeste anbefaling til dette års Distortion.

Hvis, du går efter en scene med masser af international lyd, er det uden tvivl her, du skal kigge forbi. Selveste Pegboard Nerds, som ikke behøves den store introduktion, kigger forbi scenen og lad mig sige det pænt: DEM MÅ DU IKKE GÅ GLIP AF!

Som om, det ikke var nok, så kan de også præsentere, DJ Tonka. Den tyske DJ og producer, er en sand house-legende, som også skal opleves.

Scenen har også har nogle af de mest lovende danske producere på plakaten.

Her er bl.a. ANX, som for nylig har udgivet et track på Showteks label, Skink Records. Derudover, kommer Spyker og Sebastian Wibe også forbi, så hvis du følger vores hjemmeside og kan lide den lyd vi promoverer, er det uden tvivl denne scene, du skal tjekke ud torsdag.

Vejret til Distortion i år ser ud til at blive varmere end nogensinde før, så drik masser af vand, på med solcremen og solbrillerne inden du tjekker vores anbefalinger ud både onsdag og torsdag!

Vi ses på gaden!