RÜFÜS rammer igen plet på ny single

Efter den australske trios nyeste single, "No Place", er jeg nået til konklusionen: de tre drenge kan kun producere kvalitet.

986
Visninger

Den australske trio som formelt går under navnet, RÜFÜS DU SOL, er desværre gået lidt under radaren i Danmark. Trioen har siden 2010 leveret den ene fremragende produktion efter den anden, og deres seneste single “No Place” skuffer heller ikke.

Sidste år spillede drengene faktisk på Roskilde Festival, men jeg har læst mig til at en strømafbrydelse en fjerdedel inde i koncerten desværre ødelagde helhedsoplevelsen.

RÜFÜS har et stort katalog af fremragende releases bag sig, og på deres nye single, “No Place”, eksperimenterer de lidt, samtidig med at de bevarer deres helt unikke lyd.

Drengene kan dog heller aldrig gå helt galt i byen, for deres vokalist, Tyrone Lindqvists stemme står altid ud fra mængden på hvert et track med en melankolsk klang, som jeg er helt tosset med.

I en Spotify-præget verden, hvor kvaliteten af numrene ofte forsvinder grundet kvantiteten af udgivelser, leverer RÜFÜS, hver eneste gang og sjovt nok udgiver de heller ikke et nummer hver anden uge.