Skandinaviens største EDM-festival venter lige om hjørnet

Summerburst startede i 2011 - og siden da er festivalen kun blevet større og bedre.

1832
Visninger

Det er ved at være den tid på året. Magicbox, Tomorrowland og alle de andre festivaler står klar til at byde på uforglemmelige oplevelser – det samme gør Summerburst, som for mig er den perfekte måde at skyde festivalsæsonen i gang.

I år foregår det den 1. og 2. juni i Gøteborg – det koster rundt regnet 1000 danske kroner for billetten, og for den pris får man altså navne som Armin Van Buuren, Axwell^Ingrosso, Martin Garrix og Hardwell. Det er med andre ord rigtig meget kvalitet for rigtig få penge. Og der stadig billetter tilbage!

Som en yngre og lidt mere uerfaren festivalgænger er Summerburst også et godt bud på en fantastisk oplevelse. Det var til Summerburst,  jeg havde min første oplevelse med en vaskeægte EDM-festival. Den første udgave i Gøteborg bød på Deadmau5, Calvin Harris og for første og eneste gang i mit liv var det også til netop den festival, at jeg fik oplevet Avicii live.

Siden da er jeg vendt tilbage så ofte som muligt til Summerburst, og det er altså kun blevet bedre med tiden. Små detaljer bliver finpudset og forbedret for hver gang festivalen bliver afholdt og scenen er blot blevet større og flottere med tiden. Der er udvidet med en Garden Stage, som gør, at jeg stadig synes det er spændende at komme på den store svenske festival, fordi jeg har mulighed for at opleve andet end de sædvanlige headliners.

I år er nogle af de mest spændende navne på Garden Stage Throttle, The Him, Brohug og så har vi danskere også noget at være stolte af. TooManyLeftHands lukker nemlig selv samme scene om lørdagen.

Ses vi i Gøteborg? Det tager tre timer i bil fra København, og hvis man huserer i den nordlige del af landet, kan man snuppe færgen fra Frederikshavn!

Summerburst er lige om hjørnet!

Lige om lidt er der Summerburst Festival i Gøteborg! Vi har været der flere gange før, og vi kommer selvfølgelig igen i år🔥Det er 1.-2. juni og koster rundt regnet 1000 danske kroner for billetten. Det er altså billigt for at opleve den største EDM-festival i Skandinavien! Ses vi i Gøteborg, når festivalsæsonen for alvor bliver skudt i gang? Yderligere info omkring Summerburst, samt køb af billetter via -> http://summerburst.se/goteborg/dk/

Slået op af Fist Pump Fridays – musik blog i 24. maj 2018

Se det fulde program her: