Disclosure gør comeback efter 2 års pause

Den britiske super-duo Disclosure er klar med ny single, som dufter af både sommer og sol.

988
Visninger

Brødrene Howard- og Guy Lawrence meldte ud i starten af 2017, at de tog en pause fra spotlightet for at arbejde på deres tredje album. Pausen er nu endelig slut, efter briterne delte deres nyeste single, “Ultimatum”, på deres Facebook hertil formiddag.

“Sorry it’s been a while this time.. We have been missing you all immensely, so we wanted to share something we’ve been working on with you now the sun is shining and the trees are green!”, skrev brødrene i opslaget på deres Facebook-profil, og uddybede også lidt omkring, hvem som står bag vokalen på tracket:

“A few months ago we stumbled across an amazing female vocalist named Fatoumata Diawara . While digging through her discography we discovered this beautiful sample and started messing around, having fun and experimenting with it. The result is our new song, ‘Ultimatum’”.

På tracket er Fatoumatas Diawaras vokal akkompagneret af et “jazzy” klaver, som kan beskrives som værende i bedste Tom Misch-stil.

Den britiske duos comeback har i den grad været længe ventet, og forhåbenlig har de mere nyt musik klart lige om hjørnet. Om “Ultimatum” bliver en del af deres kommende album, er dog ikke til at spå om endnu.