Weiss leverer muligvis årets sommertune

Den britiske DJ og producer Weiss er klar med et monster-track på Toolroom Records.

1253
Visninger

Weiss har siden 2015, hvor han udgav “The Guitar Man”, været en af mine  yndlingsproducere. Englænderen er garant for altid, at levere et bud på et sommerhit, og i år, har han nok aldrig stået stærkere.

I 2016 udgav han med stor succes nummeret, “You’re Sunshine”, og sidste år leverede han sammen med danske Christian Nielsen tracket, “Say it to me”, som blev en instant classic og opnåede stor rotation rundt omkring.

Nu er Weiss klar med tracket, “Feel My Needs”, på Toolroom Records, som i weekenden blev kåret til “The Hottest Record in the World” af Annie Mac på BBC Radio 1.

Nummeret har vanvittigt lækre old school piano riffs, og en super lækker vokal-sample. “Feel My Needs” kan næsten ikke undgå, at blive en af årets helt store sommertunes på steder som Ibiza, og kan forhåbentligt også komme i rotation herhjemme.

Nummeret udkommer på fredag, og mon ikke det bliver et af årets sommerhits? Det tror vi!