Zookeepers debuterer på stort pladeselskab

Zookeepers har været på vej frem længe - og i dag når duoen en ny milepæl i karrieren.

2079
Visninger

Den danske duo Zookeepers har vind i sejlene for tiden. For ikke længe siden annoncerede William De Waal og Søren Oliver Due, at de havde signet hos Sony Music, og i dag kommer så det første udbytte med singlen “Drunk On You”.

Det er et nummer, hvor man godt kan mærke, at Sony har rykket drengene lidt væk fra den oprindelige, hårdtslående, rendyrkede elektroniske lyd og i stedet tættere på hitlisterne med et godt hook og et radiovenligt drop.

Når det så er sagt, så gør Zookeepers det på virkelig imponerende vis. De viser med ‘Drunk On You’, at de er alsidige producere, der ikke blot har øje for at blæse publikum længst muligt bagover med deres numre, men også har evnerne til at skabe et hit. For det er nemlig, hvad jeg tror det her bliver. Det lugter langt væk af et tidligt bud på et sommerhit!

I mine øjne er det et fornuftigt træk af Zookeepers og Sony. Vi har tidligere nævnt duoen som et af de danske elektroniske navne, der stod tæt på det store gennembrud. Alt de manglede var et stort navn eller pladeselskab der fik øje på dem – det har Sony i den grad fået – og dermed går der nok ikke længe før hele Danmark ved, hvem Zookeepers er.

Har de så solgt ud, fordi de laver et mainstream nummer? Næh – jeg ser det som en nødvendighed for at leve af musikken, at man går lidt på kompromis af og til – bare se Martin Garrix og The Chainsmokers. De laver også radionumre, men det betyder ikke, at de stopper med at udgive de lidt hårdere numre – og de går i den grad stadig amok live – og det samme er jeg sikker på Zookeepers vil.