Swedish House Mafia til Ultra var “begyndelsen”

Hvis du har fået armene ned efter Swedish House Mafia reunion i søndags, så kan du godt få dem op igen - alt tyder på, at Ultra-showet kun var begyndelsen.

1486
Visninger

Der var nok mange af os, som havde en rigtig lang dag på arbejde mandag, efter at have siddet oppe og set Swedish House Mafias reunion søndag nat. Nu tyder alt på, at vi får mange flere muligheder for at se de tre svenskere i fremtiden!

Scooter Braun, som er Steve Angellos manager, smed i går et billede op af trioen fra Ultra med teksten “The Beginning”.

Ikke nok med at Scooter Brauen er Angellos manager, så er han også en af de mest velinformerede, og respekterede personer i musikindustrien. Derfor er det så godt som bekræftet, at Ultra-showet ikke kun var en engangsforestilling!

Nye Swedish House Mafia ID’s?

Trioen spillede et par ID’s under deres set til Ultra. Her gik vi ud fra, ligesom det meste af internettet, at disse nye produktioner var fra Steve Angello. Alt peger dog nu i retning af, at disse var nye SHM-produktioner!
Den velrespekterede hjemmeside, 1001 tracklists, skulle have fået officiel bekræftelse på, at numrene nedenfor er Swedish House Mafia tracks, som blev prøvet af for første gang til Ultra!

Swedish House Mafia til Tomorrowland?

Det lyder alt sammen næsten for godt til at være sandt, men det stopper ikke her, for Tomorrowland, har også ville lege med i SHM-hypen:

Opdateringen blev lagt op på den italienske facebookside for festivalen, og er ikke blevet smidt op andre steder efterfølgende. “Expect the unexpected” var desuden samme catchline, som Ultra brugte til at skabe hype omkring deres “surprise-act”. Alle disse hints peger kun i en retning, mere siger vi ikke……