Ultras surprise-act på A State of Trance-scenen

Dette års Ultra Music Festival har de hele to surprise-acts på plakaten. Det er henholdsvis på Mainstage og A State Of Trance scenen, hvor overraskelserne kulminerer søndag!

1048
Visninger

Hvis der er noget som Ultra Music Festival har formået i år, er det at få alle til at gisne om årets sidste optræden på Mainstage, søndag. Dog er det ikke den eneste scene, hvor Ultra har haft et skjult navn på plakaten. Fænomenet A State Of Trance kommer til at have egen scene på Megastructure ved festivalens sidste dag, hvor de også fredag, havde haft skjult navnet på den sidste kunstner.

Ultra har selv været ude og skrive på deres Facebook, at ingen ringere end de gamle drenge fra Above & Beyond, vil komme til at lukke ballet på A State Of Trance i år! Det afsluttende show vil komme til at løbe af stablen kl. 03.30 dansk tid (9.30 pm)

Above & Beyond er tre britiske herrer, som i 2000 startede sammen som DJ trio inden for Trance-genren. Gruppen har siden da, leget med en masse forskellige genrer af elektronisk musik, hvor alt fra progressive house, deep house, vocal trance og electronic er blevet dyrket. Der er derfor lagt op til en afslutning på A State Of Trance, hvor alt kan ske!

Ønsker man en forsmag, kan det varmt anbefales at lytte til deres radioshow: “Above & Beyond: Group Therapy”.