Streaming-tidsplanen for første dag på Ultra Music Festival

Ultra har langt om længe offentliggjort, hvilke kunstnere som deres livestream følger på den første dag i Miami!

1253
Visninger

Det er altid lidt spændende, at se hvilke kunstnere som Ultra udvælger til deres livestream fra Miami.

Som altid er der flest fra Mainstage-repræsenteret, men der er også blevet plads til en del andre spændende artister på streamen. Heriblandt har Gud Vibrations, som er bestående af NGHTMRE og Slander, fået plads kl. 00:20 dansk tid, hvilket kun kan blive rigtig fedt. I samme stil er Slushii og Flosstradamus også et frisk pust. De spiller henholdsvis 2:40 og 4:20 dansk tid, så er skal man virkelig være en natteravn, for at opleve dem. DJ Snake, Kungs og Hardwell er de eneste kunstnere på streamen, hvor vi får lov til at opleve hele deres sets – så mon ikke de har masser af nyt materiale med?

Personligt glæder vi os mest til at høre Virtual Self, som er Porter Robinsons sideprojekt. Han går på streamen kl. 4, før Flosstradamus, hvilket er samtidig med at Axwell & Ingrosso spiller på mainstage.

Derfor får vi kun de 2 svenskere at opleve i 20 minutter, fra 4:40 dansk tid. Mange tidligere år har man ellers set hele settet fra kunstnerne, der spiller dagens sidste show. Måske får duoen kun 20 minutter, fordi de alligevel skal på søndag med en tredje mand? Who knows? Hertil har Don Diablo smidt yderligere brænde på bålet, på Twitter, med denne opdatering:

Uanset hvad, så glæder vi os helt vildt!