Ultra Music Festival 2018, SHM reunion og meget mere

For elektronisk musik-nørder som os, står juleaften lige for døren, da Ultra Music Festival i Miami løber af stablen i weekenden! Kom i Miami-stemning med os lige her!

2003
Visninger

Hvem må i ikke gå glip af? Hvem har masser af nye ID’s i ærmet? Bliver Swedish House Mafia genforenet på søndag? Der er i den grad en begivenhedsrig weekend i vente i Miami, når Ultra Music Festival fredag åbner dørerne for dette års festival.

Swedish House Mafia eller ej?

Lad os først få elefanten ud af rummet; Swedish House Mafia-reunion? Ja, vi havde skudt rygterne ned, om at de 3 svenskere var den “surprise-act” som skulle lukke Ultra på søndag. I går valgte Hardwell at genoplive rygterne i et dejligt, åbenmundet interview.

“Jeg tror, det sker“ svarede hollænderen til spørgsmålet om hvorvidt han tror svenskerene spiller til Ultra i år – og herefter uddybede han:“Der er mange rygter, men den vigtigste, afgørende faktor for mig var, at Steve Angello, helt ud af det blå, aflyste sin Asien-tour og ikke længere har nogle shows planlagt – og nu er han i Miami. For mig, kommer det her til at ske”, afsluttede Hardwell. Vi kan forestille os, at intervieweren nok har stået med åben mund efter det svar.

Det virker bare stadig underligt, eftersom Angello, i dag har meldt ud, at han udgiver et nyt album d. 27 april. Derfor, tror vi mest på, at hvis det bliver til en “SHM-reunion”, er det kun for et enkelt show – nemlig på søndag – i anledning af Ultras 20 års jubilæum.

Store sets i vente fredag

Og apropros åbenmundede Hardwell, så har han også afsløret, at de seneste måneder er gået med at lave ny musik – så når han indtager scenen fredag er det med at følge med. Det var under Ultra at han for nogle år siden fik først etableret og dernæst fastslået sin position som verdens bedste DJ, og selvom han siden har mistet tronen og er blevet degraderet til en mindre god tid på mainstage, så er det stadig værd at se. Det sker klokken 01:50 dansk tid.

Derudover håber vi på at få et glimt af Porter Robinsons set under aliaset Virtual Self, når han lukker live scenen klokken 04.00 dansk tid. Det clasher godt nok med Axwell^Ingrossos set, men hvis de to alligevel spiller igen søndag, så kan vi godt undvære dem for et glimt af Porter!

Og så krydser vi fingre for at få glimt af DJ Snake, Slushii, JOYRIDE, Oliver Heldens, NGHTMARE & Slanders collab Gud Vibrations, Julian Jordan og Hot Since 82 som alle spiller fredag.

Lækker lørdag

Lørdag byder på mange spændende navne – nok mest væk fra mainstage, hvor vi kan forvente noget lignende The Chainsmokers’ performance i Royal Arena, når de lukker scenen – det gør de efter Marshmello har varmet publikum op til dem.

På Worldwide-scenen spiller Audien 00.00 dansk tid og bliver efterfulgt af duoen Lost Kings, der spiller 01.00.

Tchami og Malaa lukker live-scenen med et back to back set efter opvarming fra Tinderbox-aktuelle San Holo og tidligere på dagen Ookay.

Sløv søndag på Mainstage

Søndag ser en anelse stille ud på mainstage – det er lidt den samme gamle traver om igen med Guetta, Nicky Romero, KSHMR, Kaskade og så videre – det hele skulle dog forhåbentlig kulminere med et surprise set fra Swedish House mafia.

På A State Of Trance-scenen er der til gengæld masser at glæde sig til. Armin Van Buuren, Eric Prydz og Vini Vici er de sidste tre navne på scenen søndag og vi har store forventninger til alle tre.

De får dog stærk konkurrence fra nabo-scenen Worldwide, hvor en sand stjerneparade med Kayzo, Sub Focus, What So Not, GTA og til sidst RL Grime lukker scenen.

UMF Radio-scenen byder på Matisse & Sadko, DubVision og Merk & Kremont søndag, så der er på alle måder lagt op til en fantastisk afslutning på Ultra Music Festival – nu er spørgsmålet bare, hvem der lukker og slukker festen på mainstage.

Vi opdaterer jer selvfølgelig med set-tider og link til live stream, så snart det bliver offentliggjort!