Weekly EDM #005

Weekly EDM samler op på ugens bedste udgivelser - vi trevler alle udgivelser igennem og finder de gode, så du selv slipper for at gøre arbejdet!

758
Visninger

Weekly EDM er tilbage med en stor uge for elektronisk musik! Ikke nok med der i denne uge er Miami Music Week og Ultra Music Festival, så er det den forgangne uge væltet frem med fede udgivelser, som I får lige her!

Boombox Cartel & Nessly – Moon Love

Sidste uge var det “Whisper” vi fremhævede som en af ugens udgivelser – nu fortsætter Boombox Cartel med ugens vildeste udgivelse. “Moon Love” er et helt essentielt nummer på playlisten, hvis du er til trap og future bass.

RL Grime feat. Daya – I Wanna Know

RL Grime, som smadrede Magicbox fuldstændig sidste år, er snart klar med sit album – “I Wanna Know” med Daya, som vi bedst kender fra “Don’t Let Me Down” med The Chainsmokers er frontløber for pladen. Og her er der nok også tale om et nummer der læner sig mere op af et The Chainsmokers-track end RL Grimes traditionelle lyd. Uagtet er det vildt fedt – og spændende at se, om det er stilen på hele albummet, eller om der er noget til fans af RL Grimes’ lidt hårdere side.

The Chainsmokers – Everybody Hates Me

Apropros The Chainsmokers, så udgav de i ugens løb deres lukkenummer fra Royal Arena. “Everybody Hates Me” fusionerer de senere numres emo-stil med den lidt mere traditionelle EDM-lyd, som har været et varemærke for amerikanerne.

Corey James, Crusy & José De Mara – 12 O’clock

Vi havde for et par år siden Corey James på vores liste over kunstnere, som man skulle holde øje med. Nu står han med udgivelser på Size, Protocol og andre store labels bag sig. Det her nummer er lidt særpræget, men vi forestiller os, at det vil passe perfekt ind i Mr. Steve Angellos sets!

Fox Stevenson – Take You Down

Fox Stevenson har siden sine Spinnin’ udgivelser gået i en ny musikalsk retning og fundet sin plads i Drum & Bass – det her nummer viser meget godt, at det har været en god beslutning!

 

Markus Schulz & Dakota – The Spirit of the Warrior (Davey Asprey Remix)

En trancelegende bliver remixet på absolut værdig vis af Davey Asprey på det her nummer. Det bringer minderne tilbage på Tiesto og Armin Van Buurens trancedage og vi er vilde med det!

Niko The Kid  – Thinkin’ Bout You (feat. Tia Simone)

Niko The Kids hidtidige mest prominente udgivelse var hans feature på Throttles nummer “Pinata”. Nu står han på egne ben med en solidt opløftende house-track, som vil gå godt til poolparties i Miami i disse dage!

Qulinez – Highway

Qulinez har været et navn som har været omkring længe, men som aldrig rigtig er eksploderet – de brød igennem med tracket “Troll” tilbage i Swedish House Mafias storhedstid, og den svenske duo vender også tilbage til en lyd, som måske var mere populær for 4-5 år siden på det her track. Hvis du er til Big Room, så vil du glæde dig over den her udgivelse!

Troye Sivan – My My My! (Throttle Remix)

Kan Throttle producere en dårlig udgivelse? Vi har fortsat til gode at finde et nummer fra ham, som ikke får os til at nikke med hovedet. Denne gang går det ud over Troye Sivan – og det tror vi slet ikke, han har noget imod!

 

Tchami & Malaa – Kurupt

De to franskmænd slår pjalterne sammen på en udgivelse med en decideret ond lyd. Det er mørkt, det er dybt, men det er også virkelig godt!