Kölsch udgiver eftertragtet track fra settet i Eiffeltårnet

Da Kölsch spillede på toppen af Eiffeltårnet sidste år, var "Left Eye Left", det mest efterspurgte track fra danskerens storslåede set. Det er ude nu på Kompakt Records!

1614
Visninger

Det er ikke mange, som kan prale af at have spillet et DJ-set i Eiffeltårnet. Det er dog lige hvad Kölsch gjorde i oktober sidste år, foran halvanden million mennesker der fulgte med over Facebook-live.

Omgivelserne kunne ikke have været smukkere, og selve DJ-settet var de billedsmukke omgivelser fuldt værdigt. Det var her Kölsch gav premiere, på “Left Eye Left”, som faktisk var en af de demoer, som ikke kom med på hans seneste album, “1989”. Siden Kölsch spillede det i Paris, har hypen omkring tracket været til at tage og føle på, og derfor kunne nummeret meget vel gå hen og blive af de helt store “techno” tracks i år.

Kölsch er hands down, en af mest komplette elektroniske musikere i hele verden. Den mand gør ingenting halvt, og det univers han har bygget op, med sort/hvide “old school” billeder på hans sociale medier uden alt for meget forklaring til – stemmer perfekt overens med hans lyd.

Kölsch har bygget et komplet univers op omkring sine tidsløse produktioner, som er gennemført til perfektion, og som ingen andre danske kunstnere når til sokkeholderne.  Desværre får han alt for lidt opmærksomhed i Danmark, men heldigvis kan os, der godt ved, at Rune Reilly Kölsch ikke døde med Rune RK få lov til at nyde ham!

Stream “Left Eye Left” herunder, og gense samtidig Kölsch fabelagtige set fra Paris!