Weekly EDM #004

Denne gang i Weekly EDM har vi samlet det bedste fra de seneste to ugers udgivelser!

880
Visninger

Weekly EDM er tilbage – sidste uge levede vi desværre ikke helt op til navnet, så derfor er der samlet godter fra de to seneste uger denne gang!

Der har været mange spændende, anderledes tracks at vælge imellem denne gang, og det har altså resulteret i en blanding af mange genre i denne uge – lad os komme til det vigtige:

Boombox Cartel & Nevve – Whisper

Vanvittigt fed detalje med de tydelige guitarriff, der kører gennem hele tracket og vanlig kvalitet fra Boombox Cartel, som efterhånden er blevet et stort navn på den elektroniske scene.

Headhunterz – Path Of The Hunter

Vi skrev for ikke så længe siden, at hardstyle var på vej mod et comeback som mainstream EDM – en af grundene er Headhunterz’, der er gået tilbage til rødderne og nu har fuldendt sin vej tilbage til hardstyle med et album. Er du ikke til hardstyle, men alligevel lidt nysgerrig, så lyt til det her nummer.

Galantis & Throttle – Tell Me You Love Me (Kideko Remix)

Anden omgang remixes af det her hit er netop landet – Kideko leverer en lækker house-version af sangen, som er særdeles velegnet til kolde drinks og 30 graders varme.

Above & Beyond feat. Zoe Johnston – My Own Hymn (ALPHA 9 Remix)

Arty har under sit mere rendyrkede trance-alias, ALPHA 9, taget det her nummer til nye og bedre steder – melodisk mesterværk, der rammer den lyd, som i sin tid fik folk til at forelske sig i Artys musik.

The Chainsmokers – You Owe Me (Nonsens Remix)

Vores favorittrio er nærmest kun lige landet i Los Angeles og nu har de allerede et officielt remix ude af The Chainsmokers’ seneste single. De har taget et popnummer og forvandlet det til et basstungt festivalmonster.

What So Not & Dyro – Bottom End

I den forgangne uge udgav What So Not sit nye album – vores favoritnummer på et rigtig solidt album er det her collab med Dyro, som er garant for kvalitet!