Ingen Swedish House Mafia-reunion til Ultra

Der bliver ikke til Swedish House Mafia-reunion til Ultra i år, efter Steve Angello har bekræftet han ikke gæster festivalen om et par uger.

1887
Visninger

Det lugtede lidt af en reunion, efter at Swedish House Mafia opdaterede deres billeder på facebook for et par uger siden, samtidig med at Ultra Music Festival 2018 luftede en stor “surprise-act”. Overraskelsen bliver dog ikke indeholdende de 3 svenskere.

Hypen gik allerede lidt af ballonen, efter at Swedish House Mafias tidligere manager, Amy Thomson, fortalte, at hun bare havde opdateret SHM’s facebook, som hun gør hvert år. Nu har Steve Angello så lukket den sidste luft ud af ballonen, da han i en kommentar bekræfter at han ikke spiller Ultra i år.

“Jeg spiller så mange Ultras. Det er dejligt med en pause engang imellem. Jeg kommer tilbage næste år”, skrev Steve Angello til en kommentar på sin instagram. Dermed ligner det ikke et comeback til Swedish House Mafia i denne omgang.

Personligt tror jeg, at de 3 svenskere nok skal finde sammen igen. Det bliver dog først, når Angello føler, at han er færdig med sit solo-projekt – for i denne tid, er den lyd Angello producerer, milevidt fra Axwell & Ingrosso projektet.

Genhør et af de mest legendariske SHM-sets herunder!