Christian Nielsen klar med ny single på stort internationalt label

Christian Nielsen laver igen larm på den internationale elektroniske scene, denne gang med tracket, "Together" på Exploited Records.

803
Visninger

Christian Nielsen er en af de danske kunstnere, som gør det allerbedst på den internationale scene i øjeblikket. Sidste sommer havde hans track, “Say It To Me”, med britiske Weiss, ganske stor succes og er blevet en “instant classic” – nu er danskeren næsten klar med et nyt track.

I et land som Danmark er det ikke altid lige let, at slå igennem som tech/deep house producer. Heldigvis er markedet lidt anderledes udenfor Danmarks grænser, og her imponerer Christian Nielsen altså en del for tiden!

Med releases på anerkendte labels som Toolroom, Exploited og Kompakt er Christian Nielsen ved at opbygge sig et rigtig godt navn, og med hans kommende single, “Together”, ser fremtiden bestemt ikke mindre spændende ud.

På “Together” går danskeren en lidt anden vej end tidligere – tracket er ikke helt ligeså “clubbet”, men derimod har det en “feel”, som bedst kan beskrives som noget der kunne udkomme på “Pryda Friends”. Det er store ord, men danskerens diversitet i lyd fortjener altså et klap på skulderen!

“Together” udkommer d. 19 marts, men kan pre-orders på Beatport lige her