ZHU teamer op med Tame Impala på “My Life”

ZHU er en særdeles produktiv herre, og udgav i sidste uge et nyt collab med australske, Tame Impala.

751
Visninger

Der går ikke længe mellem, at kinesisk-amerikanske, ZHU, udgiver nye tracks. I januar leverede han et fremragende remix af Camelphat og Elderbrooks monsterhit ,”Cola”, og i december udkom ,”Blame”, i et collab med Ekali.

For et par måneder siden, gav ZHU premiere på et nyt track på FOMO Festival. Tracket var, “My Life”, som er et collab med australske Tame Impala.

Nummeret udkom i sidste uge og er virkeligt godt skruet sammen. Både ZHU- og Tame Impala forsangers, Kevin Parker, vokaler får plads på tracket, og de komplementerer hinanden ganske godt. Nummeret er produceret med en ret simpel lead, og indfanger på bedste vis både ZHU og Tame Impala “signatur-vibes”, hvilket gør det til et yderst behageligt “less is more” track. Nyd det herunder!