Riotville Records rammer Rust

Pladeselskabet som blandt andet har Snavs og The Frederik som stiftere lægger op til et brag af en fest i weekenden.

1425
Visninger

Britiske Wide Awake topper plakaten, når Riotville Records på lørdag overtager Rust i København.

Duoen har udgivelser på Spinnin’, Dim Mak og senest altså også Riotville bag sig og kommer derfor til Danmark med international klasse i bagagen. Tjek bare deres udgivelse ‘Kool Aid’ herunder.

Derudover er der også flere andre artister at glæde sig til – den danske duo Tumult, The Frederik og et ukendt navn i form af Snouse spiller alle samme aften.

Snouse kunne jo lyde som en ung praktikant uden forstand på elektronisk, der skulle skrive Snavs på plakaten, men det er det nok ikke. Ikke desto mindre fremgår det på Bandsintown at Snavs spiller på RUST på denne dag, så mon ikke han på en eller anden måde har en finger med i spillet når Snouse indtager scenen?

The Frederik er sammen med Snavs en af grundlæggerne af Riotville, og han blev spottet tilbage i 2011 til Amsterdam Dance Event af Deadmau5′ label, mau5trap. Siden blev The Frederik lanceret i Miami det efterfølgende forår. Han har delt scene med sværvægtere som Deadmau5, Kill The Noise og Feed Me gennem karrieren, og jeg kan personligt skrive under på, at han leverer varen i sine live sets – det har jeg flere gange været vidne til!

Tumult har vi også flere gange kastet vores kærlighed over på siden her. De har kæmpe talent for at producere musik i den hårde ende af skalaen og er et navn, der skriger på at blive opdaget ude i verden. Senest med udgivelsen ‘Time Warp’ på Riotville Records, som vi fik stor ros for trackets kvalitet og kreativitet!

 

Prisen for entré er blot 80 kroner, så det er ikke økonomiske kvaler, der skal forhindre folk i at deltage i denne omgang vanvidstrap!