Weekly EDM #003

En stor uge med et stort dansk remix er slut - tjek det bedste fra ugen der gik lige herunder.

913
Visninger

Det er blevet tid til Weekly EDM igen. Efter en uge med masser at vælge imellem kommer her overblikket over vores udvalgte numre fra den forgangne uge.

 

Mark Sixma & Husman – Prime

To store trancenavne har slået pjalterne sammen og skabt et virkeligt lækkert trance-nummer med god melodi, euforisk opbygning og den store forløsning i droppet – efter min mening præcis som et godt trance-nummer skal være.

Sam Feldt & Alex Schulz – Be My Lover (Toby Green Remix)

Sam Feldt udgav i ugens løb ‘After The Sunset’ som består af en masse remixes af hans album. Et remix skiller sig ud fra mængden – og det er en dansk herre der står bag – med et anderledes, super sprødt drop kunne det sagtens finde vej til alverdens festivaler den kommende tid.

Lucas & Steve & Janieck – You Don’t Have To Like It

Tinderbox-aktuelle Lucas & Steve har et eller andet over deres lyd, der får mig i godt humør, nærmest hver gang jeg hører noget nyt fra dem – deres seneste udspil er ikke nogen undtagelse!

David Guetta, Martin Garrix & Brooks – Like I Do

Ugens største udgivelse målt på navnene bag – det lyder umiddelbart ikke meget af David Guetta, men han spillede under Amsterdam Music Festival en anden version af tracket – siden har droppet fået en kærlig hånd af Brooks og Garrix.

Fatboy Slim – Right Here, Right Now (CamelPhat Remix)

Det kører for CamelPhat – en Grammy-nomination for ‘Cola’ og nu har de givet fornyet liv til en af de helt store klassikere indenfor elektronisk musik – og på hvilken måde de har gjort det – dejligt stykke musik!

ATLiens & Sara Skinner – Interstellar

Vi er blæst bagover af det her track – det sker efterhånden sjældent – men her kan man tale, fornyelse, kvalitet og overraskelse i et og samme track.

 

Yellow Claw – Amsterdam Trap Music vol. 3

Nu hvor vi snakker fornyelse og overraskelse, så lad os fortsætte med Yellow Claws nye EP. Vi kunne ikke udvælge et enkelt nummer – for det hele er meget anderledes og spændende på Amsterdam Trap Music vol. 3. Lige fra noget der lyder som psy-trance på speed på nummeret ‘Beastmode’, som danske Stoltenhoff har været inde over til ‘Don’t Stop’ med Valentino Khan, hvor det stikker helt af i andet drop!

Weekly EDM #001

Weekly EDM #002