Danny Howard rammer Danmark – den næste Pete Tong

Han anses af mange som en af de mest betydningsfulde radioværter indenfor elektronisk musik - og i weekenden er han i Odense!

2832
Visninger

På lørdag er der fornemt besøg på Slagteriet i Odense. En af de største influencers inden for elektronisk musik, radiovært, dj og producer Danny Howard kigger nemlig forbi.

Danny Howard er et kendt navn inden for elektronisk musik – ikke så meget for sine egne tracks, men nærmere for sin evne til at udvælge de helt rigtige, som han uge efter uge gør på BBC’s Radio 1.

Eksemplerne på kunstnere som han har opdaget og støttet gennem sit BBC residency før deres store gennembrud tæller blandt andre verdensetteren Martin Garrix, Duke Dumont og Rudimental for blot at nævne et par stykker.

Det har også skabt meget respekt omkring den britiske stjerne, og derfor kan det have kæmpe betydning at få spillet sine numre i hans radio show lige så vel som i hans live sets. Han bliver af mange anset som en af de mest magtfulde radioværter inden for sin genre, og alt andet end lige ligger han lunt i svinget til at blive Pete Tongs arvtager som elektronisk musiks vigtigste radiovært.

På lørdag er der så mulighed for at opleve Danny Howards evner til at med finesse at udvælge de helt rigtige tracks, når han står bag pulten på Slagteriet – det bliver uden tvivl noget, som man ikke må gå glip af – så hvis du er i nærheden, så kig forbi – hvis ikke, så hop på et tog og kom alligevel!

Entréprisen er blot 50 kroner – så det bliver man ikke ligefrem fattig af.

Lyt til Danny Howards seneste radio shows her: