Weekly EDM #002

Det er blevet tid til at samle op på ugen der gik med 'Weekly EDM'. Tjek de bedste udgivelser lige her.

1186
Visninger

Det er igen blevet tid til at samle op på ugen der gik på udgivelsesfronten med ‘Weekly EDM.

Vi samler op på de ikke bare de største, men også de mest interessante og nyskabende udgivelser – så læs endelig videre:

 

Kygo & JHart – ‘Permanent (Sam Feldt Remix)’

Det var ugen hvor Kygo udgiv en EP med remixes af hans seneste album ‘Kids In Love’. På EP’en er der mange fine remixes, men bedst gør Sam Feldt det med sit remix af ‘Permanent’.

 

3LAU – ‘Winter’ og ‘Arcana’

Den tidligere mashup-konge, 3LAU udgav i ugens løb sit album ‘Ultraviolet’. Albummet indeholder masser af fine vokal-numre der ligger i krydsfeltet mellem pop og EDM. Mest interessant synes jeg dog de tog instrumental-numre ‘Winter’ og ‘Arcana’ er. Førstnævnte vækker minder om nogle af Eric Prydz’ største udgivelser, mens ‘Arcana’ er lidt mere hårdtslående, men på en mærkelig, udefinerbar måde. Et album der virkelig viser, hvor alsidig amerikaneren er.

 

Corey James & Years – ‘Eros’

Vi nævnte i 2016 Corey James som et af de navne, som man skulle holde skarpt øje med. Nu skriver vi 2018 og siden da har han både udgivelser på Size og Protocol under bæltet. Seneste skud på stammen er ‘Eros’, som ret simpelt kan beskrives som progressive house af højeste kaliber.

D.O.D – ‘Bones’

Sidste år var ‘Sixes’ af D.O.D et af de tracks som fandt vej til alle de store sets. ‘Bones’ forsætter i samme spor – og ligesom sin forgænger, skal den også nok finde vej til de store festivaler.

Cash Cash & Nikki Vianna – ‘Jewel’

Cash Cash har altid bevæget sig på grænsen mellem EDM og pop, og de gør det bedre end rigtig mange andre. Fed vokal og velproduceret nummer, som fortjener at blive hørt.

 

Kom tilbage igen næste uge for endnu en omgang ‘Weekly EDM’, og læs sidste uges her, hvis du gik glip af det.