Weekly EDM #001

Som noget nyt samler vi nu ugens bedste udgivelser lige i tid til weekenden.

1065
Visninger

Vi har altid hørt fra vores følgere, at noget af det vi gør bedst, er at give overblik over de bedste udgivelser i en uoverskuelig strøm af ny elektronisk musik, der hver eneste uge udkommer.

Derfor er vi nu klar med ‘Weekly EDM’, hvor vi samler op på de største, mest nyskabende og spændende udgivelser lige i tide til weekenden.

Denne uge byder på:

Tom Staar & Matt Hope ‘Come Together’

Klassisk progressive house. Bringer minderne tilbage til da genren for alvor toppede og en perfekt udgivelse for Axtone.

The Chainsmokers ‘Sick Boy (neutral. Remix)’

Når The Chainsmokers’ udgivelser bliver lidt for poppede er det rart med en remix-pakke til at trække nummeret tilbage på den rette side af grænsen mellem pop og EDM. Denne gang er dette bedste bud med fuld smæk på future bass og formentlig den udgave den amerikanske duo vælger at spille om en måned i Royal Arena.

Don Diablo ‘Satellites’

Don Diablo udgav i ugens løb sit nye album ‘Future’. Et helt godkendt album, som dog godt kan virke lidt ensformigt. Derfor er det forfriskende og fornyende når hollænderen kaster sig ud i Drum N Bass.

GTA, Anna Lunoe & Dillon Francis ‘I Can’t Hold On’

GTA har gang på gang vist at de mestrer alt fra Trap og hardstyle til tropical house, og de gør det igen sammen med Anna Lunoe og Dillon Francis på deres nye EP ‘Death To Genres (vol. 3)’. Lækker deep house -meget mere er der ikke at sige om det her track.

Dada Life ‘We Want Your Soul (Mike Williams Remix)’

Mike Williams har travlt for tiden – sidste uge udgav han et collab med R3HAB, og i denne uge remixer han et ellers lidt kedeligt nummer fra Dada Life, som pludselig virker noget mere attraktivt.