ZHU giver “Cola” fornyet groove

Et af sidste års største hits fra CamelPhat og Elderbrook har fået en lækker overhaling af den altid fremragende ZHU.

1039
Visninger

Da jeg hørte “Cola” for første gang i maj, på BBC Radio 1 var jeg solgt med det samme. Tracket er et pragteksempel på at “less is more”, og hvor stort et hit det britiske collab endte med at blive, må siges at være yderst imponerende. Det hele kan blive toppet næste weekend, hvor “Cola” er nomineret til en Grammy, som 2017’s “Best Dance Recording”.

I en tid hvor nummeret ikke er helt så meget i rotation længere, er det et smart tidspunkt at smide et remix af “Cola” afsted – og så fra selveste ZHU.
Den kinesisk-amerikanske producer har givet tracket en ny frisk groove, og som ofte før bidrager han også selv med lidt original vokal. Det fungerer yderst fremragende, og gør at man sagtens kan nyde “Cola” langt ind i 2018.