Ny udgivelse: Track har været tre år undervejs

Nummeret fik sin premiere i 2015, fik en makeover i 2016, men alligevel skulle vi nå til 2018, før det blev udgivet.

875
Visninger

Blasterjaxx og Olly James har endelig sluppet deres collab ‘Phoenix’ fri. Det har de taget sig god tid om. Faktisk er det tæt på tre år siden, at den første version af nummeret blev testet på Ultra Miami i 2015. Dengang var Olly James fortsat et relativt ukendt navn, der endnu ikke havde haft sin debut som DJ, men blot producerede musik. Han blev taget under vingerne af Blasterjaxx, som på det tidspunkt havde deres storhedstid.

Dengang lød ‘Phoenix’ sådan her:

 

På den version vil trofaste følgere af Olly James kunne høre, at han har sat et meget tydeligt præg på droppet med en stil, som den engelske producer på det tidspunkt var særligt kendt for.

Siden da er ‘Phoenix’ blevet ændret – primært på droppet, som har fået lidt ekstra kraft, flere lag og læner sig lidt tættere på Blasterjaxx’ stil, men stadig med et tydeligt præg fra Olly James. Den nye version fik premiere til Ultra Music Festival i Miami i 2016.

Den kan man høre efter 50:35 i settet herunder:

 

Nu er det højenergiske big room-monster så blevet sluppet fri – små to år efter den nye version fik premiere – øjensynligt ikke ændret, så det er svært at sige, hvorfor det har taget så længe at udgive. I mellemtiden har Olly James’ popularitet været stærkt stigende. Han har spillet flere prominente jobs, og jeg har selv oplevet ham både i Odense og til Tomorrowland i 2017.  Der har været meget hype omkring ‘Phoenix’, og det lever fuldt ud op til forventningerne! Olly James går endnu et stort år i møde.