Fire forudsigelser for 2018

Et Swedish House Mafia comeback er desværre ikke på listen - men vi har lov at håbe!

1315
Visninger

2018 er lige begyndt, og vi vil her komme med nogle forudsigelser for, hvad året kommer til at byde på inden for elektronisk musik.

 

  1. Throttle udgiver et collab med Don Diablo.

Throttle fortalte i vores interview med ham under sidste års Tinderbox, at det blot var et spørgsmål om tid, før det ville ske – vi tror på, at 2018 bliver året for det collab. Vi har ventet længe nok og tiden er helt bestemt modent til det. Hvis det sker, kan vi vidst godt forvente et af 2018’s helt store tracks.

 

  1. Hardwell vender tilbage til Tomorrowland

Hardwell har været fraværende fra i 2016 og 2017 efter han langede ud efter Dimitri Vegas & Like Mike for at bruge letpåklædte piger med iPads til at tage førstepladsen på DJ MAG i 2015. Om det har været fordi festivalen, der har tætte bånd med Dimitri Vegas & Like Mike, ikke har villet booke ham, eller Hardwell har nægtet at spille siden deres kontrovers melder historien ikke noget om. Men efter Hardwell spillede til Dimitri Vegas & Like Mikes ’Bringing The Madness’, må man gå ud fra, at de er kommet på god fod igen, og dermed er vejen banet for at Hardwell atter kan spille til Tomorrowland.

 

  1. Martin Garrix og Axwell^Ingrosso udgiver collab

Snapchatstories har floreret, billeder af de tre i studiet sammen og andre små tegn har fået vores forhåbninger op gang på gang. Senest blussede rygterne op, da Martin Garrix spillede tracket ’Forever’ første gang. Rygterne gik på, at det var et collab med de to svenskere. Det viste sig dog at være med Matisse & Sadko, som mange havde regnet ud. Men 2018 kunne godt blive året, hvor vi får et megacollab med tre af EDM’s største personligheder.

  1. Marshmello spiller til festival i Danmark

Marshmello havde et kæmpestort år i 2017. Med millioner af streaminger, store hits og masser af hype omkring ham, vil de fleste festivaler nok hellere end gerne tilføje Marshmello  til deres lineup. Mest sandsynligt er det nok, at Smukfest annoncerer ham som et af de elektroniske hovednavne, mens Tinderbox og Roskilde Festival må kategoriseres som de næste i rækken til at booke amerikaneren.

 

Har du flere sjove, gode bud? Så smid en kommentar – vi deler de bedste senere!