Tumult udgiver første track i 2017

Tumults hårdtslående, velproducerede stil er igen på spil på 'Time Warp'.

865
Visninger

Her få dage inden 2017 bliver til 2018 er den danske duo Tumult klar med årets første udgivelse.

Tracket hedder ’Time Warp’ og er trap af international klasse. Det har alt hvad et godt trap-nummer skal have i min bog. En god melodi, en energisk opbygning et catchy vocal chop og selvfølgelig et hårdtslående drop.

Droppet er enormt fængende – det er svært at sætte en finger på, hvordan Tumult formår at adskille sig fra den store mængde af trap, der konstant bliver udgivet – men det gør de. ’Time Warp’ bliver afsluttet på fornem vis med et drop der fusionerer hardstyle og trap i en flot kombination. Det her track er et perfekt våben til at få gang i folk nytårsaften.

Herfra skal blot lyde en opfordring til Tumult om at udgive meget mere musik – for der er klasse over samtlige udgivelser indtil videre! Med et mere konstant flow af udgivelser kan Tumult få et stort gennembrud i 2018!