Garrix og Matisse & Sadko udgiver endnu et collab

Det er nu fjerde gang, at den hollandske stjerne udgiver et nummer med den russiske duo.

1315
Visninger

Der var mange rygter omkring Martin Garrix tracket “Forever”. Var det et collab med Axwell^Ingrosso, var det Matisse & Sadko, nogle påstod endda, at det var med Alesso.

Men det er endnu engang den russiske duo der er på spil. I det seneste afsnit af The Martin Garrix Show, forklarer hollænderen, at det er et perfekt match, når de tre går i studiet sammen – han fortæller faktisk, at det er som at have en ekstra del af hjernen tilgængelig når han arbejder med Matisse & Sadko.

Der kommer da også kvalitet ud gang på gang, når der står Martin Garrix og Matisse & Sadko på udgivelsen. Først med “Dragon” og “Break Through The Silence”. Og så for et år siden “Together” og nu “Forever”. Alle er melodiske mesterværker og eksempler på den type progressive house, som flere kunstnere desværre har valgt at forlade!

Lyt til “Forever” herunder: