Toby Green og AXRG ude med store tracks

AXRG og Toby Green sætter nye milepæle i deres karrierer med store udgivelser.

1271
Visninger

Sidste uge var en rigtig god uge for dansk elektronisk musik!

Den begyndte mandag med AXRG’s debut på The Magicians label Potion i form af et remix af nummeret “More To Life” af Just Kiddin.

Et remix som fejer originalen komplet af banen – det er simpelthen bare niveauer bedre – uden at sige et ondt ord om Just Kiddins version.

Det er et nummer, som giver den der feel good-fornemmelse og sender tankerne hen på sol, sandstrande og kolde drinks på Ibiza. Meget velproduceret af AXRG, som virkelig viser lovende takter og er  værd at holde øje med.

Fredag gjorde Toby Green så en god dansk EDM-uge endnu bedre med sit bidrag til Sam Feldts debutalbum “Sunrise”. Sammen har de nemlig lavet nummeret “Chasing After You”, som ligger et stykke fra den Toby Green, som vi tidligere har kendt fra udgivelser på Megaton som fx “Revival” og “Hot Steppa”.

Hans lyd er modnet til et mere Don Diablo-inspireret udtryk. “Chasing After You” bærer også tydelige præg af samarbejdspartneren Sam Feldt, som helt sikkert har haft indflydelse på retningen på nummeret.

Uanset hvad, så må man bare erkende, at det er et rigtig godt nummer, som igen leder tankerne hen på sommeren, som Sam Feldts lyd har det med at gøre – lækker vokal og klart også et dansk aftryk på det endelige resultat, hvis man lytter nærmere efter detaljerne i nummeret!