Jay Cosmic eksperimenterer på seneste udgivelse

Jay Cosmic har flere gange vist sig som en dygtig og innovativ producer, og nu har han gjort det igen!

724
Visninger

Britiske Jay Cosmic har netop udgivet sin Monstercat-debut. Den hedder ‘Ascend’, og det er et nummer som er svært at sætte en genre på.

Det  begynder med fuld en smuk og euforisk melodi, der langsomt bygger forventningerne op – og så forvandler ‘Ascend’ sig til et monster. Tempoet bliver hævet, bassen rammer stille og roligt og eksploderer i et vanvittigt drop.

Vi får et lille mellemstykke, inden det igen eksploderer med et endnu vildere drop. Og lige som man ikke tror det kan blive hårdere, river Jay Cosmic det hele fra hinanden med et hardstyle-lignende drop til at slutte på.

På Beatport er ‘Ascend’ opført som et dubstep-track, men sandheden er, at det er en fusion af mange ting. Der er både elementer fra dubstep, hardstyle, melodisk house og trap på sangen, hvor Jay Cosmic virkelig udvisker grænserne mellem flere genrer.

Jay Cosmic har tidligere bevist, at han mestrer både hardstyle, progressive house, drum & bass og flere andre genrer, og nu har han så også slået fast, at han er i stand til at lave en smuk blanding af det hele.