6 år undervejs – Axtone klar med legendarisk track

Første gang Axwell spillede det her nummer var i 2011, men nu ser det endelig ud til at få en udgivelse!

1036
Visninger

Det tager ofte lang tid for Axwell og Axtone at få tracks klar til udgivelse. Alting skal finpudses og være perfekt. Det er dog alligevel ikke tit, at det tager hele 6 år, men det er hvad det har gjort med australske Pauls Paris track, “Make Your Mind Up”.

Da Axwell spillede nummeret første gang i foråret 2011, og signede det samme år, sagde han at han regnede med udgive det i tide til Ibiza sæsonen. Det skete altså langtfra, men nu har nummeret netop fået premiere på BBC Radio 1, så en release er lige om hjørnet.

Versionen er blevet kaldt en Axwell og NEW_ID remode, men fra hvad vi har hørt, vil det originale track også blive udgivet, heldigvis!