Marwo viser ny side på groovy release

Marwo er i dag ude med en ny single på Kongsteds label, Chuck Records. Tracket hedder "Angel" og du får yderst svært ved at sidde stille når du hører det!

2687
Visninger

Marwo har efterhånden en del releases på CV’et. Senest udgav han tracket, “Tik Tok”, i et collab med Kongsted. “Tik Tok” var et velegnet dancefloor-filler track, hvoirmod “Angel” er en langt mere personlig udgivelse.

“Angel” har Andreas Odbjerg på vokal, og har været i støbeskeen i over et år. Tracket har et lækkert build-up, som er godt komplimenteret af vokalen, inden et groovy drop med masser af gode vibes rammer og gør det helt muligt at sidde stille.

“Angel” er et nummer, der forhåbentlig rammer radioen inden længe. Det er virkelig godt produceret og indeholder det bedste af to verdener. Giv det et lyt herunder!

Link til alle streaming-tjenester: https://lnk.to/MarwoAngel