Galantis spiller sikkert på nyt album

Galantis' nye album 'The Aviary' er ude i dag, og her spiller den svenske duo meget sikkert.

922
Visninger

Den svenske duo Galantis har de seneste fire år udgivet hit på hit. De slog igennem med deres feel good vibe på numre som ‘You’ og ‘Smile’, inden de slog hul til mainstream-publikummet med deres megahit ‘Runaway’.

Siden da har de ikke kigget sig tilbage, og nu er de tilbage med deres andet album ‘The Aviary’. Albummet indeholder en række sange, som de fleste allerede kender. Deres mest streamede nummer ‘No Money’, sommerhittet ‘Hunter’, ‘Love On Me’ og ‘Pillow Fight’, som alle følger Galantis’ klassiske stil.

Sikkert spil

Og sådan fortsætter mange af de nye numre også. ‘True Feeling’ ‘Call Me Home’ og ‘Hello’ falder i samme kategori, og ved første gennemlyt lyder det hele lidt for ensformigt og lidt for sikkert spillet fra Galantis’ side.

Så er der nummeret ‘Written In The Scars’ med Wrabel på vokal, som virker som et lidt for sent forsøg på at hoppe på future bass bølgen.

Gode collabs

Albummet har dog også nogle gode elementer – det virker klart som om, at de bedste numre er dem, hvor Galantis har fået hjælp fra andre. På ‘Girls On Boys’ leverer ROZES en smuk vokal, som gør, at man ikke skifter væk fra sangen. På ‘Salvage’ giver Poo Bear et twist til en klassiske Galantis lyd, som klæder sangen.

Og slutteligt albummets højdepunkt, ‘Tell Me You Love Me’, med australske Throttle, som gæstede Tinderbox tidligere i år – ved den lejlighed afslørede han overfor os, at samarbejdet med Galantis var på vej.  

Det er Galantis’ feel good lyd, der møder Throttles dirty disco, og det lever fuldt op til de store forventninger jeg har haft til sangen, siden jeg fik nys om den. Forståeligt, at det er sangen, som Galantis’ pladeselskab nu forsøger at skubbe frem som det næste hit, for det er helt klart den sang fra albummet, der har størst potentiale.

Alt i alt bliver ‘The Aviary’ en anelse kedeligt og der er lidt for meget uuuuuuuh og de samme lyde fra den svenske duos side. Der er ingen tvivl om, at albummet nok skal levere en masse hits og streams – men nu må det også være tid til, at Galantis fornyer sig!

 

Vurder selv herunder: