Gadefest i Odense sejreds trods små problemer

Vi var til Odenses svar på Distortion, Karrusel, i weekenden, hvor flere af landets største DJ's kiggede forbi.

1696
Visninger

Karrusel satte for fjerde år i træk gang i festen i Odense henover weekenden – første stop i år var på Siloøen, som var omdannet til et mindre eventyrland. Efter selv at have oplevet Tomorrowlands cirkustema i år, var det næsten som at opleve en miniudgave i de rå rammer på havnen med vandpibebar, en karrusel og små boder, der omgav Karrusels førstedag.

Her stod Snavs for vores personlige højdepunkt med sin Riotville-scene, som var klemt ind i en smal gyde. Det gav en intim og fed stemning ved scenen, hvor blandt andet The Frederik og Snavs selv stod for solide musikalske oplevelser – The Frederik var dog hårdt ramt af problemer med lyden, som både skrattede, forsvandt og generelt bare ikke indbød til fest. Det var synd, for når lyden endelig var god, så var det virkelig et fedt set fra et spændende navn!

Gadefest i hele centrum

Fredag var det centrale Odense omdannet til én stor festivalplads med utallige scener – Slagteriet og Chemistry Sessions scene havde borgmesteren som DJ, en laser som trak folk til og som den eneste, så vidt jeg kunne spotte, også ild – altid en sikker vinder!

En anden scene, som havde et særligt blikfang var Ecstacy Kalaha og Bar Rars scene, hvor store vandbeholdere med masser af lys dannede rammen om Karrusels måske bedste set!

Zookeepers gik på 21.30 med en energi jeg sjældent har set magen til – de dansede fra begyndelsen på pulten i matchende trøjer med duoens logo, og det var som om, at den energi smittede og satte gang i et ellers lidt tamt publikum.

Langsomt kom flere og flere til og det hele gik faktisk ret godt – men så gik lyden. De to unge gutter håndterede dog situationen med smil og overskud og vendte i stedet deres monitors ud mod publikum, så der var bare en anelse musik indtil problemet var løst.

Desværre var en del af crowdet utålmodige og forsvandt inden lyden kort efter kom tilbage – duoen fortsatte ufortrødent og nåede at spille et nyt collab med Snavs, inden lyden endnu engang gik – det blev tacklet med en stor slurk øl og en replik om, at “vi har brændt hele lortet ned”. Musikken kom tilbage og Zookeepers fik afsluttet flot.

Videre til TooManyLeftHands, som desværre var blevet gemt væk i et lidt for lille hjørne i år – det til trods samlede de massevis af mennesker og leverede som altid en kæmpe fest til at slutte fredagens gadefest – her gik lyden aldrig, men den var så lav, at det alligevel satte en lille dæmper på festlighederne på de bagerste rækker!

Alt i alt må årets Karrusel kategoriseres som en rigtig god oplevelse – og vi glæder os allerede til næste år!