Warehouse fejrede jubilæum med stil

Odenseanske Warehouse Festival leverede i weekenden et brag af en fest, da der blev fejret 5-års jubilæu

852
Visninger

Jeg havde store forventninger forud for Warehouse Festival – det var i weekenden min første gang på den fynske nichefestival.

Et solidt lineup med masser af danske talenter indenfor både trap, progressive house, deep- og tech house – tre scener og Nonsens som lukkenavn – det lyder som opskriften på en succes – og det var det da også fra mit perspektiv.

Jeg ankom i tide til Zookeepers, som leverede varen – desværre kun foran en lille håndfuld mennesker – men til trods for det havde begge duoens medlemmer overskud til at smile og formåede at opretholde en god energi på scenen.

Derefter gik turen til Chemistry Sessions-scenen, hvor der i intime rammer blev serveret lækre toner fra KANT. Scenen leverede virkelig varen – det var så tilpas småt med selvbetjent lyssystem og siddepladser nærmest ved siden af DJ’en, at den scene havde en helt speciel charme over sig og uden tvivl var et af højdepunkterne.

Senere indtog først AXRG og derefter den britiske duo samme intime scene – og fælles for alle optrædende på Chemistry Sessions’ scene var, at der var good vibes og smil hele vejen rundt – lige i genrens ånd.

Til slut serverede Nonsens det bedste set, jeg nogensinde har set de tre bornholmske gutter spille. Der var så meget energi, så klar international klasse og så god crowd-interaktion, at jeg kun kan bukke mig i støvet for den hårdtslående trio. De skal nok få det helt store gennembrud på et tidspunkt, hvis de fortsætter deres udvikling!

Alt i alt en god oplevelse – dagen derpå var hørelsen lidt ramt efter at have stået lidt for tæt på højtalerne på Chemistry Sessions-scenen –  men det var det hele værd!

Den eneste forbedring, som jeg gerne så til næste år var et lidt større hovednavn til mainstage – måske Lucas & Steve, Brooks, Mike Williams eller noget i den stil, som er fantastiske live uden at koste en bondegård – men tingene skal selvfølgelig også løbe rundt – så i sidste ende kan jeg sagtens have en god oplevelse uden!