Melodisk mesterværk: Martin Garrix er tilbage

Martin Garrix udgiver i dag nummeret "Pizza". En sang, som fik premiere under årets Tomorrowland.

847
Visninger

Martin Garrix sparker weekenden i gang med sit nye nummer med den lidt spøjse titel “Pizza”. Nummeret fik premiere under dette års Tomorrowland, hvor han erklærede, at han havde lavet nummeret specielt til festivalen.

“Pizza” fortsætter serien af smukke, melodiske numre, som Martin Garrix gennem sin karriere har udgivet. Det minder i opbygning om “Poison” og “Forbidden Voices”, og man må bare erkende, at uanset hvor meget den hollandske verdensstjerne hitter med future bass-numre, så er det hans melodiske numre, der giver ham et særpræg og holder ham fra at være helt som de andre mainstream EDM-stjerner.

Første gang sangen blev spillet, stod jeg selv og så ham lukke Tomorrowland i et inferno af fyrværkeri, konfetti og ild – og at høre sangen igen bringer en masse minder tilbage. “Pizza” er til trods for den mærkværdige titel et euforisk mesterværk, der er kan skabe en helt speciel stemning!

Genoplev premieren herunder eller stream “Pizza” på Spotify.