Hardwell smider om sig med ny musik

Hardwell spillede i weekenden Ultra Europe - og nu er settet foreviget på Youtube, hvor man gennem hans 87 minutter lange set kan høre masser af nye tracks.

922
Visninger

Hvert år er der juleaften på Youtube tre gange. Det er efter Ultra i Miami. Det er efter EDC Las Vegas. Og det er efter Tomorrowland. Her uploader de største DJ’s nemlig ofte deres sets til Youtube.

I år falder julen dog lidt tidligere for Hardwell – han spiller nemlig, ligesom sidste år, ikke Tomorrowland i år. Det er angiveligt en strid mellem ham og Dimitri Vegas & Like Mike angående DJ Mags Top 100, der nu betyder, at han ikke længere bliver booket til Tomorrowland.

Derfor har Hardwell i år i stedet valgt at uploade sit 87 minutter lange set fra Ultra Europe i stedet. Her spiller han blandt andet sit nye ID med KSHMR “Power”, “We Are Legends” med Kaaze, “Get Low” med Sick Individuals, hans ID med Dr Phunk og en håndfuld andre nye numre fra ham selv og andre Revealed Recordings artister.

Tjek selv Hardwell’s set ud herunder og giv din mening herunder: Er det en fejl, at Tomorrowland fortsat undlader at booke en af EDM-scenens absolut største navne?