Dansker-collab ude på Monstercat

1453
Visninger

Den dansk/norske duo, Pegboard Nerds, har teamet op med danske Oliver Juul under sit alias Spyker, på et track som de selv beskriver som “EurovisionmeetsDonDiablo”. 

Det er stort at udgive et track på Monstercat, især for en upcoming producer som Spyker. At det ovenikøbet er et collab med kæmpestore Pegboard Nerds, kan vise sig at være Spykers helt store gennembrud.

Deres collab hedder “Extraordinary” og beskrivelsen af, at det er en eurovision vokal sat sammen med en Don Diablo produktion, kunne ikke være mere spot on. Vokalen kommer fra den russisk-amerikanske Elizaveta, som Pegboard Nerds faktisk remixede tilbage i 2014.

Fremtiden ser særdeles spændende ud for Spyker, for han har virkelig en fed international lyd, som han også beviste på tracket “Loud”. Kæmpe respekt for det!

Lyt til “Extraordinary”, og “Loud” herunder!