Alesso viser sin hårde side på gratis track

Alesso har før vist, at han er en alsidig producer, der mestrer flere genrer - nu gør han det igen.

1135
Visninger

Alesso viser nu igen, at han mestrer flere genrer med sit seneste nummer “Move Like That”. Han spillede nummeret første gang under den lidt hårdere del af hans Ultra Miami set tidligere i år, hvor det havde arbejdstitlen “Touchdown”, og nu kan alle så helt kvit og frit få fat i tracket på Alesso’s Soundcloud.

“Move Like That” er en solid omgang velproduceret bass-house. Man kunne næsten fristes til at tro, at han er blevet inspireret af Brohugs remix af hans eget hit “Falling”. Det begynder meget klassisk med en lidt cheesy vokal og et hårdtslående drop.

Det sjove twist kommer så i anden halvdel af sangen, hvor tempoet bliver hævet og der bliver gentagende gange råbt “hey” ind over det hurtige drop – så endnu et twist, Alesso slår over i trap. Det er svært at sætte en genre på nummeret – det er hårdtslående og forfriskende med fornyelse fra Alesso.

Når det er sagt, så er det klart, at nummeret er tænkt som et værktøj til at sætte gang i festen, og derfor er der lagt fokus på at det skal være hårdt, og så er der til gengæld kælet knapt så meget for melodien.

Alesso har tidligere vist, at han kan slippe afsted med mange forskellige stilarter, og det gør han igen på “Move Like That”. Han blev kendt for sine melodiske progressive numre, men  han  lader sig ikke binde af det i resten af sin karriere.

 

Hør selv “Move Like That” og hent nummeret gratis herunder:

Du kan også se nummeret i aktion, da han gav det premiere på Ultra Miami – det er omkring 29 minutter inde: