Warehouse Festival klar med to nye hovednavne

Den odenseanske Warehouse Festival bliver i år afviklet for femte gang.

1574
Visninger

 

Det er jubilæumsår for Warehouse Festival i Odense. For femte år i streg samler festivalen den 2. september nogle af Danmarks dygtigste DJ’s og producere i en af byens gamle industrielle områder.

Festivalen har netop tilføjet to sværvægtere til sin lineup. Hitmageren Faustix, som lige nu er aktuel med “Somebody New” og den energiske trio Nonsens, som for nyligt havde en finger med i spillet på Major Lazer-nummeret “Jump”, spiller mainstage på årets Warehouse Festival.

De supplerer en række andre spændende navne som allerede er på programmet. Årets internationale hovednavn er britiske Just Kiddin som er mest kendt fra numrene “Won’t Let You Down”, “Thinking About It” og “Only For You”. Også den lokale stjerne AXRG, som i år debuterede på Spinnin’ Records, KANT, NO RY og Milo S er på plakaten den 2. september.

Billetter sælges på Warehouse Festivals hjemmeside, hvor man også kan læse meget mere om årets lineup.