Vicetone genfinder deres stil

794
Visninger

Drengene fra Vicetone har de sidste par år eksperimenteret en del, men er nu ved at finde tilbage til deres gamle stil. 

For fire år siden da den hollandske duo Vicetone udgav tracks som “Heartbeat”, “Chasing Time” og “Lowdown” var jeg fuldstændig solgt. De senere år har de ændret lidt på den meget energisk-melodiske stil, med blandet succes til følge. Især for det publikum som har fulgt dem fra starten.

Nu er drengene tilbage med noget der minder om deres gamle stil på tracket “Apex”. Nummeret er en del af Monstercats album, der er udgivet og designet til spillet Rocket League, som bl.a. også inkluderer artister som Slushii og Conro.

“Apex” er et meget simpelt track og minder mig lidt om “Catch Me” der udkom for et års tid siden. Tracket har dog en vanvittig energi som jeg virkelig har savnet fra Vicetone, nærmest lige siden de udgav ” Lowdown”. Ligeledes har de droppet en “cheesy” vokal, som ellers har været del af deres seneste udgivelser. “Apex” er forhåbentlig startskuddet til at Vicetone genfinder dem selv for en stund!