Spinnin’ Records samler talenterne på ny udgivelse

Lucas & Steve, Mike Williams og Curbi har netop udgivet deres nye nummer "Let's Go".

923
Visninger

Tre af Spinnin’s største  navne er gået sammen om nummeret “Let’s Go”. Bag det står hollandske Lucas & Steve, Mike Williams og britiske Curbi.

Sangen er fra start til slut fyldt med energi og det kan tydeligt høres, at de hver især har fået sat deres aftryk på den her produktion. Curbis tunge bas komplimenterer Lucas & Steves melodiske sans og Mike Williams små samples i sangens build-up rigtig fint.

Nummeret har allerede fået support fra sværvægtere som Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike og Oliver Heldens. Også Martin Garrix har haft nummeret i heftig rotation – blandt andet da han spillede på Tinderbox Festival, hvor publikum tog godt imod tracket.

Med masser af plads til at råbe “1, 2, 3, jump!! kan vi godt regne med, at nummeret bliver en festival anthem sommeren over.