San Holo og James Vincent imponerer

614
Visninger

Hollandske San Holo har fået den altid fantastiske, James McMorrow på vokal, på tracket “The Future”.

San Holo har i den grad fået skabt sig et navn på Soundcloud, hvor det ene track efter det andet rammer flere millioner afspilninger. Hans spritnye collab med James McMorrow, er dog et roligere tempo, end mange af hans tidligere tracks. Tempoet og de lækre guitar vibes, passer perfekt sammen med James McMorrows behagelige vokal. Det danner den perfekte stemning, omkring den lidt mere eftertænksomme tekst. “I think too much, when i think about the future”….

På “The Future” beviser San Holo nye prøver på sit talent, og der snart ingen grænser for hvad han ikke kan opnå. Udover det, så kan man ikke andet end at elske James McMorrows vokal, den er noget helt for sig selv!