Afrojack trodsede forventningerne

Afrojack indtog fredag aften Magicbox, som et af årets absolut største elektroniske navne på plakaten.

1048
Visninger
Foto: Jonathan Nothlev

Lad mig bare indrømme det med det samme. Mit forhold til Afrojack er sådan lidt nonchalant. Jeg kunne rigtig godt lide ham i begyndelsen af hans karriere – men siden har det været små med fornyelse fra hans side, og derfor havde jeg ret lave forventninger til hans show på Magicbox i år.

Men han fik alligevel en chance – og den tog han. Der kunne ikke lukkes mange flere ind på Tinderbox’ elektroniske scene til den her koncert – det udnyttede Afrojack. Der var masser af røg, ild og fyrværkeri til tonerne af hans egne hits, som for eksempel “Take Over Control” og “Hey”  og også numre han har lavet under sit alias “NLW”.

Men overraskelsen kom så i form af en ret rappet og trappet del af settet, hvor jeg på min notesblok har skrevet “Ond trap”. Her kom vi  forbi “T-shirt” af Migos, “Mask Off” af Future tilsat Valentino Khan, Zomboy, Aerochord, Bro Safari og andre hårde ingredienser!

Alligevel kunne han ikke holde sig fra at spille nogle af de numre, som vi hørte lidt for meget på Magicbox i år. “Goosebumps” af Travis Scott, “Heads Will Roll” og “Closer” af The Chainsmokers og det trækker en smule ned i den samlede oplevelse, ligesom jeg ikke synes at hans medbragte hypeman gør andet end at irritere mig grænseløst.

Alt i alt over forventning men med plads til forbedringer – jeg har dog fået et lidt mildere syn på Afrojack efter det set!