Tredje gang var lykkens gang for Galantis

Galantis spillede torsdag for første gang nogensinde på dansk grund.

1030
Visninger

Først skulle de have givet et show i Vega – og så blev det aflyst. Så skulle de spille på Tinderbox sidste år – igen blev det aflyst. Men denne gang var der ingen undskyldninger, og endelig gav Galantis et længe ventet show på dansk grund. Og med fare for at spoile, hvordan det gik, så var det ventetiden værd – også i den grad!

De holdte lidt igen med hitsene til at starte med og gav i stedet en lidt hårdere start med kombineret med remixes af “Hunter” og “In My Head”, før de gik over i det bas-tunge iSHi-remix af Avicii-tracket “Pure Grinding” og et af årets helt store festival-numre “Sixes” af D.O.D.

I sidste halvdel fik dem, der primært kender Galantis fra Spotify dog forløst forventningerne! En hitparade med “No Money”, “You”, “Peanut Butter Jelly”, “Love On Me” og “Gold Dust” blev fyret af, mens de to svenskere bankede så hårdt på trommerne på scenen, at man var i tvivl, om de ville holde til det gennem hele settet. Det hele selvfølgelig doseret med en masse andet godt elektronisk musik til dem, som håbede på et lidt mindre radio-venligt set.

Det hele blev afsluttet med endnu en tur med “No Money” og så det store gennembruds-hit “Runaway”.  Der var både til dem der kender lidt mindre til EDM, og til dem som gerne vil ha’ det lidt hårdere. Flowet mellem hård trap, singalong og electro-house fungerer fantastisk for Galantis, og de er virkelig dygtige til at få folk med uanset alder og erfaring med EDM.

Alt i alt måske det bedste set nogensinde i Magicbox-scenens levetid.

Tracklist:

 1. Galantis – Runaway (Intro Edit)
 2. Tujamo – Boom
 3. Holl & Rush – Lift Me Up
 4. Galantis – Hunter (Mike Williams Remix)
 5. Galantis – In My Head
 6. Avicii – Pure Grinding (iSHi Remix)
 7. D.O.D – Sixes
 8. Deniz Koyu – Tung
 9. Moby – Natural Blues (Bali Bandits Remix)
 10. Benny Benassi – Satisfaction
 11. Don Diablo vs Michael Feiner & Axwell – Cutting Shapes vs. Mantra (Galantis Edit)
 12. Galantis – No Money
 13. Whitney Houston – I Wanna Dance With Somebody (Acapella) w/ Toby Green -Everytime
 14. Ghastly & NGHTMRE – End Of The Night
 15. Galantis – You
 16. Travis Scott ft. Kendrick Lamar – Goosebumps (NGHTMRE Remix)
 17. Michael Feiner – Bababa
 18. Yeah Yeah Yeahs – Heads Will Roll (A-Trak Remix)
 19. Diplo & AutoErotique – Waist Time
 20. Quintino – Underground
 21. Galantis – Peanut Butter Jelly
 22. Alesso – I Wanna Know (Deniz Koyu & Alesso Remix)
 23. Galantis – Love On Me
 24. Galantis – Rich Boy (Quintino Remix)
 25. Galantis – Gold Dust
 26. Kungs – This Girl
 27. Zonderling – Annalog
 28. Galantis – Firebird
 29. Galantis – No Money (MOTi Remix)
 30. Galantis – Runaway