Danmarks største DJ-duo leverede igen

De leverer gang på gang store sets, og torsdag aften gjorde de det igen.

1241
Visninger
Foto: Magnus Hyltoft

TooManyLeftHands har en helt særlig evne til at levere, når det virkelig gælder. Det gjorde de igen, da de torsdag indtog Magicbox-scenen klokken 21.00. Allerede fra introen er vi ikke i tvivl om, hvem der har indtaget scenen: “This is TooManyLeftHands” lyder det i introen. Et sample de fleste efterhånden kender – og så bliver der ellers sat tempo på med det samme. Der bliver spillet “Cold Heart”, så klassikeren “Heads Will Roll”, Axwell^Ingrossos festival-banger “How Do You Feel Right Now” og “Calabria”, og så er publikum ellers helt med.

Med store konkurrence fra MØ og Kim Larsen som spillede mens duoen var på, formåede de alligevel at trække nærmest fuldt hus på Magicbox, og med ovenstående start var alle godt med – festen var i gang!

Noget man ligger mærke til, når TooManyLeftHands spiller er, hvor teknisk dygtig især Anders K er til at få numrene til at flyde sammen, selvom der mixes i forskellige genrer. Det viser sig også under hitparaden med Kungs’ “This Girl”, “Sweet Dreams”, den hårdtslående 2017-udgave af “Atom” Icona Pops “I Love It” og så over i Showtek og David Guetta med “Bad”.

Noget af det som vi tidligere har efterlyst fra TooManyLeftHands er lidt fornyelse – de spiller den nogle gange lidt for sikkert med de numre de vælger. Derfor er noget af det, som overraskede mig, da de pludselig dropper et nummer, der lyder som Vini Vici – uden at være helt sikker (som så rent faktisk var danske Elektrick Villages remix af “Great Spirit”) De tog nogle chancer torsdag på Magicbox, og publikum virkede til at tage godt imod de små fornyelser der var her og der i løbet af settet.

Alt i alt må man sige, at TooManyLeftHands kan deres kram – for tredje år i streg trak de store folkemængder til Magicbox og leverede et energisk set fyldt med numre man kunne synge med på og drops man kan fist pumpe til! Og de sluttede hvor de startede med deres karakteristiske “This is TooManyLeftHands” blandet med megahittet “Too Young Too Die”.

Af Emil Bucholtz