Hechmann ude med ny single hos Sony

1183
Visninger

Hechmann er nu klar med efterfølgeren til “Inferno”

Den unge talentfulde DJ og producer, Christoffer Hechmann, har tidligere udgivet tracks med store navne som MYNGA og fået support fra Don Diablo. I februar blev Hechmann signet til Sony Music, hvor han i maj udgav singlen “Inferno” som næsten har ramt 1 million streams på Spotify.

I dag er Hechmann ude med sin anden single hos Sony, “Home”. På tracket arbejder Hechmann med lidt lavere bpm (100) end mange af hans tidligere udgivelser, på trods af det, har “Home” en god energi og lækre sommer vibes. Ligesom på “Inferno” viser Hechmann hvor dygtig han er til at skrue et lækkert vokal track sammen, som helt sikkert vil gå rent ind hos mange henover sommeren!

Find “Home” hos din streaming-pusher lige her