Electric Daisy Carnival livestreamer flere end 100 acts

En af verdens største festivaler løber af stablen i weekenden, og du kan følge med hjemmefra!

720
Visninger

Electric Daisy Carnival Las Vegas er tæt på det så stort, som det overhovedet bliver! Festivalen konkurrerer med Tomorrowland og Ultra Music Festival om at være størst og bedst indenfor elektronisk musik – og med omkring 240.000 gæster, må man sige, at de er godt med i den kamp.

I weekenden går det løs i ørkenen igen – og på årets livestream, som er bliver afviklet i samarbejde med Red Bull TV, er intet mindre end 110 navne allerede bekræftet. Det er alt fra store navne som Alesso, Dillon Francis og Major Lazer til Tinderbox-aktuelle RL Grime, Snails og Slander. Der er langsomt og hurtigt, hårdt og blødt – lidt for en hver smag!

Skal du se med, så skal du dog stå tidligt op – streamen begynder lørdag klokken 5.45 dansk tid og sidste act går på klokken 13.00. Det samme gør sig gældende for søndag og mandag!

Du kan se den fulde line-up og følge streamen ved at klikke her: