Camelphat og Elderbrook klar med summer-tune

1062
Visninger

Camelphat og Elderbrook på vej med collab på Defected Records!

Den engelske duo Camelphat mødtes nærmest ved en tilfældighed med Elderbrook, i et studie i London for nogle måneder siden. På 2-3 timer havde de et færdiggjort collab, som siden er blevet døbt “Cola”.

Tracket er mere sang-baseret og chill end Camelphats tidligere “tech house” bangers, og samtidig har det et super fedt flow. “Cola” har netop været kåret som “The Hottest Record In The World” på BBC Radio 1, og med udgivelsesdato den 23/6 er der muligvis tale om et track, som kunne blive kæmpestort på Ibiza i år!

Første gang jeg hørte “Cola”, blev mine tanker ledt tilbage til Dennis Ferrers legendariske track “Hey Hey”, andre der har det på samme måde? Tracket starter ved 2:44!